• In samenwerking met de Nederlandse Basketball Bond en FIBA3X3 organiseren we op 1 maart een Satellite event! De mannen Elite word omgezet naar de Satellite. De winnaar van de Satellite mag deelnemen aan een Challenger later dit jaar (welke is nu nog niet bekend, maar het kan een Challenger in Azie worden). De winnaar zal vliegtickets krijgen van de NBB voor een Challenger mits deze in Europa wordt gehouden. Indien de Challenger buiten Europa wordt gehouden zal de NBB een vergoeding van de reiskosten vergoeden van maximaal euro 2000,-
    Praktische info voor zondag 1 maart
    3X3 Hilvarenbeek wordt gehouden in Sportcentrum de Roodloop, Roodloop 6 in Hilvarenbeek, De toegang per auto is de ingang van het Sportpark aan de Tilburgseweg (richting Hockeyvelden). Het parkeerterrein blijven volgen tot je bij het sportcentrum uitkomt.
    Let op: in het Sportcentrum kan je kleine snacks en drinken kopen, echter alleen met PIN betaling; er wordt geen cash geaccepteerd. Buiten zal er een frietkar staan waar ook eten te krijgen zal zijn (hier echter wel tegen contante betaling).
    Heb je vragen: stuur een mail naar 3x3hilvarenbeek@gmail.com of stuur ons een whatsapp bericht op 06-83650338 . We nemen dan snel contact met je op!