• Vorige week zijn we gestart met een Skills Practice voor U14 tot en met U18. Vanaf komende dinsdag starten we ook met een extra activiteit voor onze U8, U10 en U12 leden! Rekeninghoudend met de huidige beperkingen gaan we starten op dinsdagavond van 18:30-19:30 met  een skills practice voor onze competitiespelende leden, en een Basketballs'cool voor alle nieuwe leden en iedereen die zich aanmeldt voor en proeftraining!

    Veel acitviteiten zijn beperkt, maar we willen dat je gezond blijft en je energie kwijt kan met lekker sporten. Kom daarom naar deze extra mogelijkheid, waarbij je kan werken aan je skills onder leiding van onze ervaren en enthousiaste trainers. Zodra er weer wedstrijden gespeeld gaan worden, ben jij voorbereid en een betere basketballer geworden!

    Voor onze nieuwe leden en iedereen van de basisschool die kennis wil maken met basketball: kom naar onze Basketballs'cool. We gaan hier spelenderwijs je kennis laten maken met onze geweldige sport. Aanmelden kan via onze website (proefles) en via Sjors Sportief! Ga bewegen en kom vrijblijvend kennis maken met basketball!

    Deze activiteit bieden we in elk geval aan tot en met december, tenzij er maatregelen van kracht worden die het niet meer mogelijk zouden maken om samen te sporten.