• Meld je aan voor een proefles

  Lijkt basketball jou ook een leuke sport? Of misschien twijfel je en wil je het een keer komen proberen? Je bent van harte welkom om bij een van onze teams mee te komen doen! Je kan gratis drie maal met ons mee trainen. Daarna bepaal je zelf of je wel of geen lid wil worden. Op onze teampagina´s vind je ook de trainingsdagen en tijden terug. Onze teams trainen op maandag- en vrijdagavond.

  Zit je op de basisschool, dan hebben we nu een speciale activiteit voor jou: Basketballs'Cool. Hier leren we je op een leuke manier kennis maken met basketball. Je kan vervolgens daarna zelf bepalen of je wil doorstromen naar een echt team en ook wedstrijden gaan spelen. Op onze Basketballs'cool kan je in jouw tempo met andere kinderen, die net gestart zijn, kennis maken met onze sport. De Basketballs'cool is op dinsdagavond van 18:30-19:30 in de Roodloop!

  Wij vinden het fijn als je je vooraf aanmeldt voor de eerste proeftraining. De trainers weten dan ook dat jij komt, en kunnen hier met de training ook rekening mee houden. Hoe meld je je aan voor een proeftraining?

  1. Zit je nog nog op de basisschool, dan vinden we het fijn als je je aanmeldt via Sjors Sportief (tip: vul als woonplaats Hilvarenbeek, ook al woon je ergens anders!). Let op: via Sjors Sportief kan je je pas aanmelden vanaf 18 september. Wil je eerder komen, dan ben je zeker welkom: gebruik dan het onderstaande formulier!
  2. Ben je ouder, dan kan je je aanmelden voor de eerste proefles via het formulier hieronder.

  We hopen je snel op één van onze trainingen te zien!

 • Aanmelden proefles