• Meld je aan voor een proefles

  Lijkt basketball jou ook een leuke sport? Of misschien twijfel je en wil je het een keer komen proberen? Je bent van harte welkom om bij een van onze teams mee te komen doen! Je kan gratis drie maal met ons mee trainen. Daarna bepaal je zelf of je wel of geen lid wil worden. Op onze teampagina´s vind je ook de trainingsdagen en tijden terug. Onze teams trainen op maandag- en vrijdagavond in Hilvarenbeek. Op donderdagavond hebben we een trainingsgroep in Goirle voor jeugd t/m 13 jaar in de Frankenhal.

  Wij vinden het fijn als je je vooraf aanmeldt voor de eerste proeftraining. De trainers weten dan ook dat jij komt, en kunnen hier met de training ook rekening mee houden. Hoe meld je je aan voor een proeftraining?

  1. Deelname jeugd op maandag- en vrijdagavond in Hilvarenbeek:
   Zit je nog op de basisschool, dan vinden we het fijn als je je aanmeldt via Sjors Sportief (tip: vul als woonplaats Hilvarenbeek, ook al woon je ergens anders!). Let op: via Sjors Sportief kan je je pas aanmelden vanaf 20 september. Wil je eerder komen, dan ben je zeker welkom: gebruik dan het onderstaande formulier!
  2. Deelname jeugd op donderdagavond in Goirle:
   Gebruik het onderstaande proefles forumlier.
  3. Recreanten heren en dames:
   Ga naar Actief Hilvarenbeek of gebruik het onderstaande proefles formulier.

  We hopen je snel op één van onze trainingen te zien!

 • Aanmelden proefles