• Vandaag stond voor Biks Shot U12 de uitwedstrijd tegen JRC Boxtel op het programma. Zowel Biks Shots als JRC Boxtel hadden beiden hun eerste 2 wedstrijden gewonnen dus dit zou zomaar een spannende pot kunnen worden.

  En dat werd het! Al vanaf de eerste periode liep het nagenoeg gelijk op en werden er door beide partijen mooie punten gescoord. Vooral het enthousiasme van beide teams was leuk om naar de kijken, hier werd echt gebasketbald. Aan het eind van de eerste helft nam JRC Boxtel een kleine voorsprong en bij rust stond het 31-24 voor JRC Boxtel.

  Tijdens de rust kregen onze jongens een peptalk van de coaches Rens en Niels en dit zorgde voor een positieve boost in de tweede helft. Al snel was het verschil teruggebracht naar nog maar 2 punten.

  Vanaf de tribune werden de teams op een positieve en corona vriendelijke manier aangemoedigd en de spanning duurde echt tot de laatste seconde. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd net verloren met 51 – 48

  Het team mag trots zijn op de inzet, de mooie scores en het samenspel. Het is leuk om te zien dat na 3 wedstrijden de jongens elkaar beter weten te vinden en elkaar helpen in de verdediging.

  Einduitslag 51-48 (6-8, 11-13, 20-18, 31-24, 35-33, 43-37, 45-45)

  Op naar de volgende wedstrijd…