• Sociale Media Avond Tegen Online Pesten

  Uw kind doet op school mee aan het programma Be A Star van Basketballvereniging Biks Shots. Het doel is dat kinderen hun sociale vaardigheden verbeteren, hun weerbaarheid vergroten en mediawijs en gezonder leren leven. De ouderavond staat in het teken van mediawijsheid en het vergroten van de online weerbaarheid van kinderen.

  Kinderen beleven online veel plezier en experimenteren erop los. De aantrekkingskracht en het aanbod aan entertainment is groot. Naast al dat leuks, gaat het ook wel eens mis. Ruzies, akkefietjes en online pesterijen komen geregeld voor en grenzen worden opgerekt. Wat spoken onze kinderen allemaal uit en wat doe je als ouder als zaken uit de hand dreigen te lopen? Hoe begeleid je je kind in deze digitale wereld en hoe doen andere ouders dat?

  Tijdens de ouderavond Be A Star, ook online! krijg je antwoord op deze vragen en vorm je een goede indruk wat basisschoolkinderen online bezighoudt, wat ze ervan leren en waar ze op moeten letten. Je kunt rekenen op een onderhoudende bijeenkomst met praktische tips voor thuis.  

  De avond wordt verzorgd door Biks Shots – Be A Star in samenwerking met Klaartje Schüngel van Social Media Impact.

  Datum: 28 September 2022
  Inloop: 19:15
  Start: 19.30
  Eind: 21:30
  Locatie: Elkerlyc

 • Inschrijven sociale media avond